x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Craiova are cel mai frumos brad de Crăciun din Europa

Craiova are cel mai frumos brad de Crăciun din Europa

de Redacția Jurnalul    |    22 Noi 2023   •   19:15
Craiova are cel mai frumos brad de Crăciun din Europa
Sursa foto: Facebook

Un portal turistic consideră că la Craiova este cel mai frumos brad de Crăciun din Europa. Craiova este una dintre cele mai în vogă destinații de Crăciun din această iarnă, este concluzia specialiștilor.

Analiza a fost realizată de europeanbestdestination.com. Pentru realizarea topului au fost analizate bradul, piața de Crăciun și celelalte atracții din jur.

„Acest oraș, care a devenit în câțiva ani una dintre destinațiile de Crăciun preferate de călători, găzduiește anul acesta cel mai frumos brad de Crăciun din Europa. Piețe de Crăciun autentice, ateliere creative pentru copii, atracții, concerte, un patinoar clasat printre cele mai frumoase patinoare de Crăciun din Europa și sute de mii de luminițe de Crăciun, Craiova este una dintre cele mai în vogă destinații de Crăciun din această iarnă. Puține orașe din Europa au muncit atât de mult pentru a face din evenimentul lor de Crăciun un moment de magie pură pentru cei mici și cei mari. Acest lucru se traduce printr-o atractivitate sporită a Craiovei care devine capitala Crăciunului din România și una dintre cele mai bune destinații de Crăciun din Europa”, scrie pe site-ul de promovare turistică europeanbestdestination.com.

Bradul de Crăciun de la Craiova are de 20 de metri înălțime. Acesta a fost comparat cu alți 25 de brazi de Crăciun din orașe precum Viena, Praga, Budapesta, Varșovia și Londra.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: site Crăciun brad craiova