x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Situație incredibilă la Constanța! Un bărbat vrea să-şi omoare soţia pe motiv că nu vrea ca ea să trăiască mai mult

Situație incredibilă la Constanța! Un bărbat vrea să-şi omoare soţia pe motiv că nu vrea ca ea să trăiască mai mult

22 Ian 2019   •   15:30
Situație incredibilă la Constanța! Un bărbat vrea să-şi omoare soţia pe motiv că nu vrea ca ea să trăiască mai mult

 O femeie a apelat la ajutorul instanței după ce a trecut prin clipe de coșmar, după cu susține ea. Aceasta a relatat că soțul vrea s-o omoare întrucât nu vrea ca ea să trăiască mai mult, el fiind diagnosticat cu o boală incurabilă. Pumni în cap, aruncat cu obiecte și jigniri - sunt doar câteva dintre cele reclamate de către victimă.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța, la finele săptămânii trecute, au eliberat un ordin de protecție pe numele unui bărbat, pe o perioadă de 6 luni de zile, pârâtul fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 20 de metri față de soția sa.

Totodată, i s-a interzis acestuia orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta și i-a fost limitat dreptul de folosință asupra unei părți a locuinței comune, parte compusă din două camere și dependințe aflată pe partea stângă a imobilului cu intrarea din spate.

Menționăm că reclamanta este căsătorită cu pârâtul din anul 1992 (fiind la a doua căsătorie). În urmă cu circa doi ani de zile, el a fost diagnosticat cu o boală incurabilă, iar de atunci și-ar fi exprimat gândurile, în sensul că nu dorește ca soția să trăiască mai mult ca el.

Astfel, a devenit foarte violent. La un moment dat, după intervenția Poliției s-a mai potolit, dar apoi a revenit la vechile obiceiuri. Și în luna ianuarie a acestui an a fost înregistrat un astfel de episod, femeia primind un pumn în zona capului, de față cu familia.

De atunci a plecat de la domiciliu și a locuit la fiica sa. S-a întors acasă abia după ce individul a fost internat în spital, adică pe 14 ianuarie. Dar teama cea mare este legată de faptul că se va întoarce în curând. Reclamanta a mai relatat că este vârstnică și că are afecțiuni cardiace și diabet, motiv pentru care are nevoie de liniște, ceea ce nu prea se întâmplă, întrucât bărbatul o amenință frecvent că o ”toacă ca pe pui” pentru că el oricum va muri și nu vrea ca ea să trăiască mai mult.

Victima susține că o izolează de societate, nu o lasă să primească vizite și o agresează frecvent, inclusiv aruncând cu obiecte în ea. Se pare că pârâtul consumă frecvent băuturi alcoolice, chiar dacă știe că acest lucru îi va agrava boala. În plus, femeia a cerut și divorțul.www.replicaonline.ro

×