x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șoc și groază la Vaslui: Și-a măcelărit familia cu toporul, după care a făcut accident de circulație

Șoc și groază la Vaslui: Și-a măcelărit familia cu toporul, după care a făcut accident de circulație

05 Dec 2021   •   15:33
Șoc și groază la Vaslui: Și-a măcelărit familia cu toporul, după care a făcut accident de circulație

Crime terifiante într-o localitate din Vaslui. Un bărbat de 79 de ani a mărturisit că şi-a omorât soţia şi fiul, care avea handicap locomotor. Tragedia a avut loc, duminică, în satul Cornii Albești, din judeţul Vaslui. După ce și-a omorât familia, bărbatul a făcut accident.

Un accident rutier din județul Vaslui, a scos la iveală o crimă înfiorătore. Șoferul, care ieșise în decor cu mașina, le-a spus medicilor de pe ambulanță că și-a ucis soția și fiul acasă, la Cornii Albești, relatează Antena3.

O femeie a fost cea care a sunat la 112, după ce a observat pe marginea şoselei, o maşină căzută într-un şanţ, şoferul având mai multiple răni la faţă. La faţa locului au fost trimişi medicii, dar şi un echipaj de la Poliţia Rutieră. Oamenii legii aveau să afle detalii cumplite, odată ajunşi la faţa locului. Bărbatul, care era conştient, le-a povestit poliţiştilor că voia să îşi pună capăt zilelor, după ce cu câteva ore înainte îşi măcelărise familia.

Potrivit unui comunicat al polițiștilor vasluieni, victimele au vârste de 79 de ani (mama) și 46 de ani (fiul). Bătrânul de 79 de ani se află în custodia oamenilor legii.

„La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul național DN 24 din localitatea Costești, județul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albești, județul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparțin soției și fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier și o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigații Criminale Vaslui. La locuința din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani,(soția și fiul) decedate.Acestea prezentau urme de violență la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia polițiștilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, a transmis IPJ Vaslui într-un comunicat.

Sursa: Antena3

×