x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer arestat după ce a fost prins de două ori beat la volan

Șofer arestat după ce a fost prins de două ori beat la volan

de Redacția Jurnalul    |    08 Iun 2023   •   23:00
Șofer arestat după ce a fost prins de două ori beat la volan

Un șofer din Bacăun a fost arestat preventiv după ce a fost prins conducând beat de două ori, în trei zile.

Polițiștii din Oneşti au prins, pe 1 iunie noaptea, un bărbat de 33 de ani, din Târgu-Ocna, care conducea în comuna Pîrgăreşti și mirosea a alcool.

Șoferul a refuzat testarea alcoolemiei, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o mostră de sânge, pe cea de-a doua refuzând-o. A reieșit că avea o concentraţie de 2,68 mg/ l alcool pur în sânge. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, acesta nu avea asupra sa documentele personale sau ale autovehiculului, iar din verificări a rezultat că avea inspecția tehnică periodică pentru autoturism expirată din decembrie 2022, fapt pentru care a fost amendat cu 1.450 de lei.

Pe 4 iunie, același șofer a fost din nou prins în trafic de către polițiști, refuzând și de această dată testarea cu aparatul etilotest. Din analizele făcute la spital a reieșit o alcoolemie de 0,48 mg/ l alcool pur în sânge. Bărbatul a circulat cu același autoturism pentru care nu avea inspecție tehnică periodică valabilă, sens în care a fost amendat de către polițiștii oneșteni cu 4.000 de lei și i s-a reținut certificatul de înmatriculare.

În 6 iunie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: şofer arestat alcool