x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Capitală. Șoferul unui autobuz a omorât un pieton iar apoi și-a continuat drumul

Accident grav în Capitală. Șoferul unui autobuz a omorât un pieton iar apoi și-a continuat drumul

de Redacția Jurnalul    |    16 Apr 2023   •   14:20
Accident grav în Capitală. Șoferul unui autobuz a omorât un pieton iar apoi și-a continuat drumul

Șoferul unui autobuz de pe linia 335 a accidentat mortal un pieton, duminică, în București. Șoferul și-a continuat traseul.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Grigorescu, la stația Brâncuși, pe sensul către Băneasa. Este vorba despre un traseu cu 17 stații, care se parcurg în circa 30-40 de minute. 

Șoferul autovehiculului care circula pe linia 335 a lovit grav o persoană și apoi și-a continuat drumul. Acesta a fost oprit de poliție la Piața Charles de Gaulle. El a declarat că nu și-a dat seama ce s-a întâmplat.  Bărbatul a fost testat pentru consum de alcool sau droguri, rezultatele testului fiind negative. El fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice.

”În această dimineață, în jurul orei 06:02, a fost înregistrat un accident de circulație pe bd. Nicolae Grigorescu. Conducătorului unui autobuz din cadrul STB a surprins și accidentat un pieton. În urma accidentului pietonul a decedat. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu ambele aparate, rezultatele fiind 0, respectiv negativ”, transmite poliția. 

Timp de 105 minute, între orele 6.20 și 8.05, autobuzele 101, 243 și 335 au circulat deviat.

Șoferul autobuzului nu va mai conduce până la finalizarea cercetărilor. Acesta este angajat STB din anul 1995. Ultima zi liberă a avut-o pe 15 aprilie 2023, iar ultima viză medicală a obținut-o pe 4 aprilie 2022.

×
Subiecte în articol: şofer autobuz accident capitala