x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer băut a urcat la volan și a provocat un accident, apoi a adormit înainte să oprească motorul

Un șofer băut a urcat la volan și a provocat un accident, apoi a adormit înainte să oprească motorul

de Redacția Jurnalul    |    30 Noi 2022   •   16:45
Un șofer băut a urcat la volan și a provocat un accident, apoi a adormit înainte să oprească motorul
Sursa foto: Hepta

Un șofer în vârstă de 44 de ani, din comuna Poienești, județul Vaslui, a lovit cu mașina un palet încărcat cu materiale de construcții, apoi, pentru că era băut, a adormit la volan, înainte să oprească motorul mașinii. Au făcut-o polițiștii, care l-au și reținut pe vasluian.

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui au fost sesizați prin apel la 112 că pe strada Slt. Ioanesei Adrian, din oraș, în zona intersecției cu strada Andrei Mureșanu, șoferul unui autoturism a oprit pe drum și pare că se află sub influența alcoolului.

Echipajul de poliție rutieră a identificat mașina și persoana aflată la volan, respectiv un bărbat de 44 de ani, din comuna Poienești, care locuiește în municipiul Vaslui.

Mașina, înmatriculată în județul Vaslui, staționa pe partea carosabilă, cu motorul pornit și acroșase un palet cu materiale de construcții, depozitat pe trotuarul părții carosabile.

„Întrucât conducătorul autoturismului dormea în momentul depistării și emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, transmite Poliția Vaslui.

În baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Vaslui l-au reținut pe bărbat pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: şofer accident