x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer băut, arestat preventiv, după ce a făcut un accident și a fugit

Șofer băut, arestat preventiv, după ce a făcut un accident și a fugit

de Redacția Jurnalul    |    24 Sep 2023   •   13:20
Șofer băut, arestat preventiv, după ce a făcut un accident și a fugit

Un șofer de 39 de ani, băut, a produs un accident în timpul căruia o femeie a fost rănită, după care a fugit de la fața locului. Bărbatul a fost arestat preventiv și este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

„La data de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că în localitatea componentă Drăgoieni s-a produs un eveniment rutier cu victime. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Drăgoieni, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 54 de ani, din localitatea componentă Drăgoieni. Conducătoarea auto a fost rănită în urma accidentului, fiind transportată la spital. După impact, bărbatul de 39 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor”, transmite IPJ Gorj.

Polițiștii rutieri l-au depistat pe conducătorul auto, iar testarea alcooltest a acestuia a indicat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 39 de ani. Ulterior, bănuitul a fost prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, se arată în finalul comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident beat