x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șoferul Jandarmeriei care a fost la un pas să provoace o nenorocire are încă permis de conducere

Șoferul Jandarmeriei care a fost la un pas să provoace o nenorocire are încă permis de conducere

12 Noi 2017   •   13:40
Șoferul Jandarmeriei care a fost la un pas să provoace o nenorocire are încă permis de conducere

Comandantul Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoş, a declarat că şoferul de pe autobuzul jandarmeriei filmat pe linia de tramvai se va prezenta luni la Direcţia Rutieră pentru continuarea investigaţiilor. 

"Nu suntem fericiţi de acest incident, fapt pentru care am instituit o comisie de anchetă. Măsurile pe care putem noi să le luăm sunt cele disciplinare, însă, din discuţiile pe care le-am avut cu colegii de la Poliţie, colegul nostru se va prezenta luni la Direcţia Rutieră, urmând să continue investigaţiile", a spus, duminică, Sebastian Cucoş, la sediul Jandarmeriei Române. 

El a precizat că şoferul Jandarmeriei nu mai conduce maşini ale MAI, însă are încă un permis de conducere. 

"Ceea ce pot să vă asigur este că pe viitor vom limita pe cât posibil ca aceşti oameni să mai conducă maşinile noastre. La momentul de faţă acesta nu mai conduce o maşină MAI, dar deţine în continuare permisul de conducere", a mai declarat Cucoş. 

Imagini video au apărut pe o reţea de socializare cu un autocar albastru care circula cu viteză pe linia de tramvai 41, depăşind coloana de maşini din trafic, evitând la limită un accident rutier ce s-ar fi putut produce din impactul cu tramvaiul care circula din sens opus. AGERPRES

×