x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şoferul unui automarfar a murit într-un accident pe DN 79

Şoferul unui automarfar a murit într-un accident pe DN 79

01 Dec 2018   •   14:30
Şoferul unui automarfar a murit într-un accident pe DN 79

Şoferul unui automarfar a murit sâmbătă după ce s-a răsturnat cu autovehiculul pe care îl conducea pe DN 79 Arad - Oradea, în apropierea localităţii Zimandu Nou, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, maior George Pleşca.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a petrecut la circa 18 kilometri de municipiul Arad, în zona Domeniului Lupaş.

'Şoferul autocamionului care efectua un transport de napolitane a rămas încarcerat între fiarele contorsionate al cabinei TIR-ului pe care îl conducea. La locul accidentului s-a deplasat o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD Tim din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad. Şoferul automarfarului a fost extras din cabina acestuia de către echipajul de descarcerare, însă, din păcate, acesta era decedat', a declarat maior George Pleşca.

Traficul pe DN 79 a fost blocat pe ambele sensuri, până la degajarea carosabilului.

'În acest scop, la locul accidentului s-a deplasat şi o echipă a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara. De asemenea, în vederea efectuării cercetărilor preliminare, la faţa locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad', a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Arad. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident mortal DN 79