x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Stația CFR Otopeni Nord a fost finalizată. Când se va deschide

Stația CFR Otopeni Nord a fost finalizată. Când se va deschide

22 Oct 2021   •   14:43
Stația CFR Otopeni Nord a fost finalizată. Când se va deschide
Sursa foto: Victor Stroe

 CFR Infrastructură anunță că punctul de oprire Otopeni Nord va deveni operațional de luni.

Acesta este situat în orașul Otopeni, în apropiere de DN1. Aici vor staționa pentru îmbarcare și debarcare 7 trenuri ale CFR Călători care circulă pe Magistrala 700 București - Urziceni, și retur, iar alte 4 trenuri, care circulă în relația București Nord - Slobozia Veche, și retur, vor opri aici de la 1 noiembrie 2021.

Luni, 25 octombrie, trenul R 7032 (Urziceni – București Nord) va avea oprire în PO Otopeni Nord la ora 5.32 și va ajunge în București Nord la ora 6.05, iar în a doua parte a zilei, trenul R 7037 (București Nord - Urziceni) va pleca din București Nord la ora 19.20, cu oprire în PO Otopeni Nord, la ora 19.49.

„PO Otopeni Nord se află între stațiile Mogoșoaia și Balotești și este o construcţie nouă, pe două niveluri (parter şi etaj), care asigură acces direct la cele 2 peroane (fiecare în lungime de 150 m şi cu lătime de 3 m) prin intermediul unui lift, scări rulante, dar și scări fixe”, a transmis CFR Infrastuctură.

Noua construcție feroviară face parte din proiectul Dublarea liniei de cale ferată Mogoşoaia - Baloteşti, proiect finalizat și finanțat de la bugetul de stat, cu o valoare contractuală de 50,5 milioane lei.

Mediafax

×
Subiecte în articol: cfr otopeni