x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Stupoare în cazul crimei din Satu Mare. Ucigașul este un apropiat al victimei!

Stupoare în cazul crimei din Satu Mare. Ucigașul este un apropiat al victimei!

de Redacția Jurnalul    |    02 Iul 2023   •   13:00
Stupoare în cazul crimei din Satu Mare. Ucigașul este un apropiat al victimei!
Sursa foto: Antena 3 CNN

Anchetatorii din cadrul Poliției Satu Mare, coordonați de către procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, au reușit să îl identifice și să îl rețină în timp record pe ucigașul femeii de 48 de ani găsită moartă sâmbătă, în propriul său apartament.

Lovitură de teatru la Satu Mare. Criminalul s-a dovedit a fi chiar bărbatul (circa 40 de ani) care a sesizat Poliția.

Acesta este chiar individul care i-a reabilitat recent apartamentul victimei și care ieri, în jurul orei 18.45 a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 spunând că a găsit-o pe Luminița cu gâtul tăiat.

Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des, alături de soția lui, pe victimă. al

De altfel, varianta spusă polițiștilor și procurorilor de către criminal și de către soția lui, venită și ea la locul crimei, a început să se clatine din primele minute. Aceștia au susținut că au tot încercat să o sune pe Luminița încă de la primele ore ale zilei, doar că nu a răspuns.

”Îngrijorat” de faptul că nu răspunde apelurilor repetate, bărbatul a intrat în apartament, unde a găsit-o pe victimă.

Povestea a fost însă spulberată de unii martori, care au auzit-o pe victimă strigând ”lasă-mă, lasă-mă”, în jurul orei 17.20, semn că femeia era în viață la acea oră și nu avea cum să nu răspundă unor eventuale apeluri telefonice efectuate anterior, pe parcursul zilei.

Potrivit sursei citate, criminalul a afișat o stare de nervozitate excesivă, la fel și soția acestuia, ajunsă și ea la fața locului și care părea să știe – în mod ciudat – foarte multe date.

După ce a fost luat la întrebări de către anchetatori, bărbatul s-a pierdut în unele detalii, așa că nu a fost decât o chestiune de timp până când acesta a cedat și a început să le spună oamenilor legii ce a făcut.

Rămâne de văzut dacă soția individului a fost sau nu implicată, respectiv dacă știa ce a făcut soțul acesteia.

fcsb

×
Subiecte în articol: ccrima satu mare