x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânărul militar care amenință că se arunca în gol nu a renunțat nici după șapte de ore de negocieri

Tânărul militar care amenință că se arunca în gol nu a renunțat nici după șapte de ore de negocieri

de Redacția Jurnalul    |    08 Iun 2023   •   22:53
Tânărul militar care amenință că se arunca în gol nu a renunțat nici după șapte de ore de negocieri
Sursa foto: Antena 3 CNN

Militarul din Timișoara care amenință că se arunca în gol nu a renunțat nici după șapte de ore de discuții cu negociatorii.

„Până la acest moment, bărbatul nu a coborât de pe pervazul geamului. Negociatorii din cadrul SAS Timiș continuă activitățile în vederea determinării acestuia să renunțe la gestul extrem”, anunță IPJ Timiș.

Un bărbat de 37 de ani amenință că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc din Timișoara, în prezent el fiind pe pervazul geamului. Echipa de negociatori discută cu bărbatul pentru a-l face să se răzgândească.

Polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați, joi, prin apel 112 de o femeie care a spus că iubitul ei, care se afla în apartamentul persoanal, nu vrea să îi deschidă ușa și că se teme pentru siguranță lui.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu pompierii și un echipaj medical. Aceștia au constatat că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se afla pe pervazul geamului și amenință că se va arunca de la etajul 7 al blocului în care locuiește.

Bărbatul este subofiţer din Unitatea Militară 01109 Timişoara. Într-un comunicat de presă, Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” din Timişoara arată că pe lângă cadrele de intervenție, la fața locului s-au deplasat şi şeful de stat major, psihologul şi medicul şef al unităţii militare.

„Subofiţerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofiţer de stat major. Este necăsătorit şi are un copil. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat”, potrivit comunicatului de presă citat.

Timisoara

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: militar timisoara negociere