x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr din Olt a murit, după ce a încercat să ascundă în gură droguri

Un tânăr din Olt a murit, după ce a încercat să ascundă în gură droguri

de Redacția Jurnalul    |    13 Dec 2023   •   11:40
Un tânăr din Olt a murit, după ce a încercat să ascundă în gură droguri
Sursa foto: Hepta

Un tânăr de 31 de ani din județul Olt a făcut infarct și a murit, marți seara, după ce a încercat să ascundă droguri în gură, în timp ce era legitimat de polițiști.

Un polițist din Slatina și un jandarm au oprit, marți seara, un autoturism din Slatina. La volanul acestuia era un tânăr, în vârstă de 33 ani, din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea.

Întrucât în autoturism se aflau șase persoane, mai multe față de locurile prevăzute, polițistul a cerut sprijinul unui echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, pentru legitimarea și controlul corporal al acestora. În timpul controlului, polițistul a observat că un tânăr de 31 de ani, din județul Olt, mesteca ceva ce părea a avea consistența unui obiect din material plastic.

Polițistul i-a cerut să scoată obiectul respectiv, iar obiectul s-a dovedit a fi un plic din material plastic, în interiorul căruia se aflau resturi dintr-o substanță de culoare albă.

Ulterior, tânărul a declarat că este vorba despre 2- 2,5 grame de substanță cu efect psihoactiv, asupra sa fiind găsită și o țigaretă confecționată artizanal.

Polițiștii au cerut prezența Serviciului Județean de Ambulanță Olt, însă, între timp, tânărul a intrat în stop cardio-respirator. Polițistul a început resuscitarea, continuată apoi de către echipajul medical. În cele din urmă, a fost declarat decesul bărbatului.

Șoferul autoturismului a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în timp ce trupul bărbatului mort a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Olt, pentru necropsie.

„În urma controlului corporal, asupra unui alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, au fost găsite mai multe substanțe cu posibil efect psihoactiv, respectiv pliculețe cu material vegetal și o folie de aluminiu ce conținea un praf alb cristalizat. La fața locului, s-au deplasat și polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt. La examinarea autoturismului, au fost găsite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, trei țigarete artizanale cu conținut vegetal, două pastile de culoare maronie, o punga cu o substanță albă și mai multe plicuri cu material vegetal tocat”, arată IPJ Olt.

A fost sesizat DIICOT Olt.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: droguri deces