x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tentativă de omor în Penitenciarul Arad. Un deținut se zbate între viață și moarte

Tentativă de omor în Penitenciarul Arad. Un deținut se zbate între viață și moarte

19 Iul 2017   •   13:28
Tentativă de omor în Penitenciarul Arad. Un deținut se zbate între viață și moarte
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Doi pușcăriași au fost la un pas să se omoare din cauza cablului tv. Unul dintre ei, condamnat pentru tentativă de omor, a fost mutat în celula unui condamnat pentru jaf și violare de domiciliu.

Conducerea penitenciarului a făcut acest gest deoarece cel cu condamnarea pentru jaf se automutila și au apreciat că ar avea nevoie de supraveghere.

Condamnatul pentru omor se dovedise a fi liniștit, chiar a și absolvit liceul în penitenciar cu note mari.

Planurile celor de la Pentienciarul Arad nu au dat roade, automutilările au continuat iar cel care trebuia să îl supravegheze pe deținutul cu probleme psihice a decis să se mute din nou și să ia și cablul tv cu el.

Cel care se mutila a devenit nervos și l-a lovit în cap pe colegul său de celulă, cu o scândură. Cel atacat a ripostat și l-a lovit înapoi pe agresor care a intrat în comă.

Reprezentanții Penitenciarului Arad au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad în legătură cu cele întâmplate, deschizându-se o anchetă în acest caz. „Am început urmărirea penală, astăzi (n.red. miercuri, 19 iulie) am pus în mișcare acțiunea penală și urmează să îl ascult în calitate de inculpat. Își recunoaște fapta”, a declarat procurorul Pavel Palcu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

×