x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Timiş: Bărbat reţinut pentru contrabandă cu ţigări, în urma unor percheziţii domiciliare

Timiş: Bărbat reţinut pentru contrabandă cu ţigări, în urma unor percheziţii domiciliare

18 Dec 2017   •   20:19
Timiş: Bărbat reţinut pentru contrabandă cu ţigări, în urma unor percheziţii domiciliare

 Un bărbat de 50 de ani a fost reţinut luni de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări, în urma mai multor percheziţii domiciliare efectuate în trei sate ce aparţin de comuna timişeană Belinţ, potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.


''Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Timiş împreună cu poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ, sub coordonarea procurorului de caz din Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat trei percheziţii domiciliare în localităţile Brestovăţ, Şuştra şi Coşari, în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Poliţiei Timiş, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă'', reiese din comunicatul IPJ.

Conform acestuia, acţiunile urmăresc probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza localităţilor Brestovăţ şi Topolovăţu Mare ţigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Au fost vizaţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 59 de ani. În urma percheziţiilor la locuinţele acestora, poliţiştii au descoperit peste 75.000 de ţigarete care au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, potrivit sursei citate. AGERPRES

×