x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tineri din Craiova, arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc

Tineri din Craiova, arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc

de Redacția Jurnalul    |    05 Oct 2023   •   13:15
Tineri din Craiova, arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc

Doi tineri din orașul Craiova au fost arestați preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care se fac cercetări privind infracțiunea de trafic de droguri de risc.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat trei percheziţii domiciliare, la locuinţele a doi tineri, de 21 şi 22 de ani, ambii din municipiul Craiova.

Aceştia sunt bănuiţi că, în perioada februarie-august, au comercializat droguri de risc (canabis şi rezină de canabis) către tineri şi minori din municipiul Craiova.

În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite și ridicate mai multe recipiente, grindere și un cântar electronic de precizie, dar şi 12.400 de lei.

Cei doi tineri au fost conduşi la audieri, iar procurorul a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestare preventivă, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri arestari