x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan! Tineri, prinși cu peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești

Inconștiență la volan! Tineri, prinși cu peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești

de Redacția Jurnalul    |    30 Iun 2023   •   11:30
Inconștiență la volan! Tineri, prinși cu peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești
Sursa foto: Antena 3 CNN

Doi tineri au fost prinși joi seara la volanul unor mașini care circulau cu viteze de peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești, în zone în care limita maximă este de 120km/h.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat, joi seara, în trafic, pe Drumul Expres 12, în afara orașului Balș, un autoturism ce circula cu viteza de 204 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.

Mașina a fost oprită, iar la volanul acesteia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Samarinești, județul Gorj.

Ulterior, polițiștii au prins tot pe Drumul Expres 12, în afara comunei Valea Mare, un autoturism ce circula cu viteza de 236 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.

La volanul autoturismului a fost identificat tot un tânăr, dar în vârstă de 28 de ani, din comuna Conțești, județul Dâmbovița.

Cei doi tineri au fost sancționați contravențional, iar, ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-le eliberată câte o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: viteza tineri inconstienti