x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan: Trafic blocat pe E85, din cauza unui șofer beat care a răsturnat TIR-ul pe care îl conducea

Inconștiență la volan: Trafic blocat pe E85, din cauza unui șofer beat care a răsturnat TIR-ul pe care îl conducea

de Redacția Jurnalul    |    01 Noi 2023   •   11:37
Inconștiență la volan: Trafic blocat pe E85, din cauza unui șofer beat care a răsturnat TIR-ul pe care îl conducea

Traficul a fost blocat pe ruta Adjud - Bacău, E85, după ce un șofer beat a răsturnat TIR-ul pe care îl conducea, anunță IPJ Bacău.

„La data de 01 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, Serviciul Rutier Bacău a fost sesizat despre faptul că, pe DN2 – E85, în exteriorul localității Răcăciuni ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în urma căruia traficul a fost blocat pe ruta Adjud - Bacău. Din primele cercetări a rezultat că, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea pe DN2 – E85 un ansamblu de vehicule, format din autotractor și semiremorcă ar fi pierdut controlul direcției de deplasare răsturnându-se pe partea carosabilă, blocând traficul rutier”, potrivit unui comunicat de presă.

Polițiștii anunță că, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infacțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tir rasturnat accident