x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic deviat pe DN2 pe raza localităţii sucevene Grănicereşti, după ce un TIR a derapat

Trafic deviat pe DN2 pe raza localităţii sucevene Grănicereşti, după ce un TIR a derapat

25 Dec 2018   •   14:30
Trafic deviat pe DN2 pe raza localităţii sucevene Grănicereşti, după ce un TIR a derapat

Un TIR a derapat şi a intrat într-un şanţ în timp ce depăşea un utilaj de deszăpezire pe DN 2 pe raza localităţii sucevene Grănicereşti, traficul fiind deviat, au anunţat, marţi, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi.

"În timpul manevrei, şoferul a pierdut controlul volanului şi a derapat cu capul tractor în şanţ. Traficul este blocat pe ambele sensuri, fiind deviat pe DN 17A, Dorneşti - Rădăuţi. Pentru degajarea carosabilului, Secţia de Drumuri Naţionale Suceava a mobilizat la locul incidentului o volă şi două autobasculante. Echipajele DRDP Iaşi patrulează pe sectorul respectiv, aflat sub influenţa rafalelor de vânt la sol, cu vizibilitatea îngreunată din cauza viscolirii zăpezii. Carosabilul este parţial acoperit de zăpadă frământată, iar autocamionul venea cu viteză de pe o porţiune cu carosabilul umed", se precizează într-un comunicat de presă transmis de DRDP Iaşi.

Pe parcursul dimineţii de marţi, DRDP Iaşi a acţionat pe raza judeţului Suceava cu 34 de autoutilaje şi a răspândit peste 125 de tone de material antiderapant.

În continuare, se înregistrează ninsori slabe, principala problemă reprezentând-o însă vântul puternic semnalat în zona submontană a judeţului Suceava. AGERPRES

×