x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Infotrafic: lucrările afectează circulația mașinilor pe sectoare ale A1 și DN1

Infotrafic: lucrările afectează circulația mașinilor pe sectoare ale A1 și DN1

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2023   •   07:50
Infotrafic: lucrările afectează circulația mașinilor pe sectoare ale A1 și DN1
Sursa foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti

Lucrările de modernizare a infrastructurii îngreunează circulația mașinilor pe A1 și pe DN1. De asemenea, pe DN2, în județul Bacău s-a produs un accident, iar traficul este afectat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că joi dimineața „pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să determine restricții de trafic.” Circulația se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale, mai anunță Infotrafic.

Totuși, pe DN 2 Bacău – Adjud, la kilometrul 263, în zona localității Răcăciuni din județul Bacău, circulația se desfășoară dirijat, după ce un autocamion s-a răsturnat, blocând o bandă. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Totodată, circulația rutieră este închisă, până la data de 14 august, pe sensul către Pitești al Autostrăzii A1 București - Pitești, pe tronsonul kilometric 118 – 120, pentru a permite desfășurarea lucrărilor de construcție a nodului rutier de la Bascov, județul Argeș, ce va face legătură cu viitorul tronson al autostrăzii Pitești - Sibiu. Din acest motiv, traficul este deviat pe sensul către București, circulându-se pe sensul către București, pe banda de urgență a căii numărul 2, iar pe sensul către Pitești, pe benzile 1 și 2 ale căii numărul 2.

Pe DN 1 Ploiești - Brașov, pe tronsonul kilometric 88 - 99, localitatea Bănești, județul Prahova, circulația rutieră este restricționată pentru executarea lucrărilor de reabilitare la podul peste râul Doftana. Traficul se desfășoară pe câte o bandă pe sensul Brașov – Ploiești, a precizat Infotrafic.

(sursa: Mediafax)

×