x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru traficanți de droguri de mare risc din Maramureș, arestați

Patru traficanți de droguri de mare risc din Maramureș, arestați

de Redacția Jurnalul    |    09 Aug 2023   •   10:45
Patru traficanți de droguri de mare risc din Maramureș, arestați
Sursa foto: ThinkstockPhotos

Patru persoane coordonate de o altă persoană aflată în penitenciar sunt bănuite că ar fi comercializat droguri de mare risc către consumatorii din Maramureș. Au fost făcute percheziții și în camera de încarcerare, unde au fost găsite droguri și pastile.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș, au făcut, luni, 4 percheziții domiciliare la 4 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, procurorii DIICOT au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bănuiților.

„Măsurile au fost dispuse după ce, la aceeași dată, doi dintre aceștia au fost prinși în flagrant delict, în locații diferite, în timp ce ar fi transportat 1 kilogram, respectiv 500 de grame 3-CMC (drog de mare risc), în scopul comercializării. Din cercetări a reieșit că cele 4 persoane, coordonate de către o altă persoană, ce se află încarcerată (trimisă în judecată pentru săvărșirea infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive, trafic de droguri de risc și de mare risc și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană căreia exercitarea dreptului de conducere i-a fost suspendată), ar fi deținut și transportat drogurile de mare risc, în scopul comercializării către consumatori, din județul Maramureș”, transmit, miercuri, reprezentanții Poliției Române.

Totodată, au fost puse în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în județul Maramureș, inclusiv în camera în care se află încarcerat unul dintre bănuiți, fiind descoperite și ridicate 41 de pliculețe cu substanță vegetală, 27 de comprimate de Xanax, 4 telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus, marți, arestarea preventivă, a persoanelor în cauză, pentru 30 de zile.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: traficanti de droguri