x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficanţi de droguri, reţinuţi în Vaslui. „Marfa” era plasată tinerilor

Traficanţi de droguri, reţinuţi în Vaslui. „Marfa” era plasată tinerilor

de Redacția Jurnalul    |    13 Apr 2023   •   17:15
Traficanţi de droguri, reţinuţi în Vaslui. „Marfa” era plasată tinerilor

Cinci tineri din Vaslui au fost reținuți în urma unei acţiuni a poliţiştilor și a DIICOT. Sunt acuzați că procurau, stocau și distribuiau droguri de risc tinerilor din Bârlad și Iași.

Polițiștii din Vaslui și procurorii DIICOT au documentat activitatea infracţională a 5 tineri, cu vârste între 18 și 23 de ani, din Bârlad și Tutova, județul Vaslui, bănuiți de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

12 percheziţii domiciliare au avut loc miercuri în Bârlad și Iași, iar 10 persoane au fost duse la audieri.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna septembrie 2021, persoanele bănuite ar fi vândut droguri de risc și mare risc și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, tinerilor din municipiile Bârlad și Iași. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetării, diverse cantități de cocaină, cannabis, cristale ce conțin eutylone, 2.200 de euro, 3.020 de lei, 161 de dolari americani, 100 de franci elvețieni, 20 de lire sterline, 7 terminale mobile, 6 cartele sim, 11 grindere, 4 cântare, cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la desfășurarea activităților infracționale, informează IGPR.

Cei cinci tineri cu vârste între 18 și 23 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar joi vor fi prezentați Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: droguri tineri