x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie cumplită la Codlea. Un bărbat a căzut de pe o schelă și a murit

Tragedie cumplită la Codlea. Un bărbat a căzut de pe o schelă și a murit

13 Iun 2020   •   12:20
Tragedie cumplită la Codlea. Un bărbat a căzut de pe o schelă și a murit

Un bărbat care lucra la fațada unui imobil, a murit, sâmbătă dimineața, după ce a căzut de la etajul trei al unui imobil. Accidentul de muncă fiind investigat acum de reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) și de Poliția Brașov.

Sâmbătă, în jurul orei 10.00, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 35 ani, care desfășura lucrări la fațada unui imobil amplasat pe raza municipiului Codlea, a fost implicat într-un accident de muncă.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în timp ce se afla în timpul programului de lucru, s-ar fi precipitat de la etajul trei al clădirii. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul persoanei”, potrivit Poliției Brașov.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

„Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului de muncă”, anunță Poliția Brașov.

Mediafax

×
Subiecte în articol: deces accident de munca codlea