x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie fără margini în Slatina. O profesoară a murit după ce a căzut de la balcon

Tragedie fără margini în Slatina. O profesoară a murit după ce a căzut de la balcon

18 Sep 2017   •   21:31
Tragedie fără margini în Slatina. O profesoară a murit după ce a căzut de la balcon

Scene dramatice au avut loc la Slatina. O profesoară a căzut de la etajul patru, iar martorii spun că cel mai probabil, femeia a vrut să se sinucidă, după modul în care s-a prăbuşit. Cazul e anchetat de poliţie.

Tragedie fără margini, luni dimineaţa, pentru o familie din municipiul Slatina. O profesoară în vârstă de 46 de ani, din localitate, a căzut de la balconul apartamentului său de la etajul IV al unui bloc de pe strada General Aurel Aldea, potrivit evenimentdeolt.ro.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt şi paramedicii de la SMURD Slatina, însă pentru salvarea femeii nu s-a mai putut face nimic. Reprezentanţii Ambulanţei Olt spun că victima a căzut de la peste 20 de metri înălţime pe plan dur, iar decesul a survenit pe loc.

"În momentul în care cadrele medicale de pe ambulanţă au ajuns la faţa locului, acestea au constatat decesul femeii. Victima a suferit o traumă severă în urma căderii de la peste 20 de metri înălţime pe plan dur", a precizat doctorul Alina Duminică, purtătorul de cuvânt al SAJ Olt.

Femeia era diagnosticată cu depresie, iar în ultimele luni nu mai urmase tratamentul. De asemenea, în momentul în care a aflat de ce boală suferă, pacienta a mai avut tentative de suicid.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

În această dimineaţă (n.red. – luni), am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că o femeie de 46 de ani, din Slatina, a căzut de la balconul locuinţei sale. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei Slatina şi Serviciului de Ambulanţă Olt, fiind constatat decesul persoanei. În cauză, se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, din primele cercetări stabilindu-se că nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea unei infracţiuni", a declarat comisarul Iulian Nicolae, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

 

×
Subiecte în articol: sinucidere