x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Florii. O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după o masă în familie

Tragedie la Florii. O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după o masă în familie

de Redacția Jurnalul    |    30 Apr 2024   •   16:45
Tragedie la Florii. O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după o masă în familie

O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit în Călărași, după o masă în familie. Ambele au avut simptome de toxiinfecție alimentară, însă este posibil ca bunica să fi murit de durere după pierderea copilei.

Luni, s-a înregistrat un eveniment tragic în județul Călărași, murind în aceeași zi, în cursul dimineții, o fetiță de 4 ani și, în jurul prânzului, bunica acesteia, informează Ministerul Sănătății.

Evenimentul a fost notificat inițial ca suspiciune de toxiinfecție alimentară, fiind posibil incriminat peștele consumat în cursul zilei de duminică.

La masă au participat 10 persoane, din care 4 copii și 6 adulți, iar produsele consumate au fost pește, ceafă de porc, mici, cârnați de porc, coaste de porc, gogoși.

Grețuri și vărsături au avut doar fețița de 4 ani și bunica acesteia.

Tabloul clinic al fetiței poate fi asociat eventual cu o intoxicație alimentară, iar în cazul bunicii (cu afecțiuni preexistente: infarct miocardic, fibrilație atrială), stopul cardio-respirator ar putea să fi survenit în momentul transmiterii veștii că fetița a decedat și nu a putut fi resuscitată, arată sursa citată.

Serviciul de Medicină Legală va face necropsia ambelor persoane și vor fi prelevate probe, inclusiv toxicologice.

×
Subiecte în articol: Calarasi fetita bunica masa familie