x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE în Constanța. Copil mort şi tatăl ce-l ţinea în braţe rănit grav, într-un accident pe trecerea pietonală

TRAGEDIE în Constanța. Copil mort şi tatăl ce-l ţinea în braţe rănit grav, într-un accident pe trecerea pietonală

22 Feb 2018   •   08:16
TRAGEDIE în Constanța. Copil mort şi tatăl ce-l ţinea în braţe rănit grav, într-un accident pe trecerea pietonală

Un copil de trei ani a murit şi alte două persoane au fost grav rănite, printre care şi tatăl minorului, pietoni ce au fost accidentaţi miercuri seară de o maşină condusă de un tânăr, în municipiul Constanţa, în timp ce traversau regulamentar bulevardul 1 Mai.

În momentul producerii accidentului rutier, minorul era ţinut în braţe de tată, mama nefiind lovită de autovehicul pentru că se afla la distanţă de cei doi membri ai familiei sale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici, cadrele medicale au încercat resuscitarea copilului aflat în stop cardiorespirator, însă acesta nu a putut fi salvat, fiind înregistrat decesul. Tatăl minorului, găsit la faţa locului în stare de inconştienţă, a fost intubat, ventilat mecanic şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă în stare critică. O femeie surprinsă şi ea pe trecerea de pietoni şi accidentată a fost spitalizată cu fracturi la membrele inferioare.

În urma primelor cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit că şoferul care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, producând accidentul rutier, este un tânăr de 22 de ani ce a obţinut permisul de conducere în iunie 2017. Conducătorul auto nu se afla la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident