x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE in Hunedoara. O elevă de 18 ani, cu rezultate bune la învățătură, s-a spânzurat din cauza unei iubiri neîmpărtășite!

TRAGEDIE in Hunedoara. O elevă de 18 ani, cu rezultate bune la învățătură, s-a spânzurat din cauza unei iubiri neîmpărtășite!

16 Mar 2016   •   15:05
TRAGEDIE in Hunedoara. O elevă de 18 ani, cu rezultate bune la învățătură, s-a spânzurat din cauza unei iubiri neîmpărtășite!

O tânără de 18 ani, elevă în clasa a XII-a cu rezultate bune la învățătură, a ales să-și pună capăt zilelor într-o pădure de la marginea orașului Petrila din județul Hunedoara. 

Tânăra a fost găsită spânzurată într-o pădure, în apropiere de orașul Petrila, de către un trecător.  La fața locului a ajuns un echipaj de poliție și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei.

Adolescenta a nu a lăsat nicun bilet de adio, doar a postat un mesaj alarmant pe pagina sa de socializare: 'Las doar mister în urma mea'. Potrivit unor apropiați ai fetei citați de glasulhunedorean.ro, fata ar fi recurs la acest gest din cauza unei iubiri neîmpărtășite.

Corpul neînsuflețit a fost preluat de Medicina Legală.

×
Subiecte în articol: sinucidere