x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Neamţ! A fost găsit trupul fetiţei de 3 ani care s-ar fi înecat în Cracău

Tragedie în Neamţ! A fost găsit trupul fetiţei de 3 ani care s-ar fi înecat în Cracău

30 Iul 2018   •   14:47
Tragedie în Neamţ! A fost găsit trupul fetiţei de 3 ani care s-ar fi înecat în Cracău

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au scos, luni, din râul Cracău, trupul fetiţei de trei ani care s-ar fi înecat în urmă cu o săptămână, în localitatea Roznov. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, căpitanul Andrei Grancea, a declarat, că trupul copilei a fost găsit în localitatea Zăneşti, pe malul râului Bistriţa. 

"La faţa locului s-a intervenit cu 3 subofiţeri şi o autospecială complexă de primă intervenţie. Acolo a fost găsit cadavrul fetiţei înecate pe 23 iulie, în râul Cracău', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. 

În urmă cu o săptămână, pompierii au fost solicitaţi să intervină după ce fetiţa de 3 ani ar fi alunecat pe dalele de piatră şi ar fi căzut în râul Cracău. Martorii au spus că mama fetiţei a sărit după aceasta pentru a o salva, însă curenţii puternici au luat trupul copilei. 

În zona în care s-a produs tragedia s-au mai înregistrat şi alte situaţii similare. Familiile care locuiesc acolo obişnuiesc să spele covoarele pe marginea de beton a râului, în timp ce copiii se joacă nestingheriţi şi riscă să alunece în apă. 

Trupul fetiţei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: fetiţa inecata în râul Cracăuî