x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Prahova. O fetiță de 8 ani a murit într-un accident rutier, iar mama este grav rănită

Tragedie în Prahova. O fetiță de 8 ani a murit într-un accident rutier, iar mama este grav rănită

12 Mai 2022   •   08:13
Tragedie în Prahova. O fetiță de 8 ani a murit într-un accident rutier, iar mama este grav rănită

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață în județul Prahova. Doi pietoni, mamă și copil au fost acroșați de un autoturism în localitatea Plopu.

Fetita de 8 ani a murit și mama de 33 de ani cu TCC frontal și fractură deschisă la picior. Intervine la fața locului elicopterul SMURD care aterizează între Bucov și Plopu pe drumul județean, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

IPJ Prahova transmite ca, la data de 12 mai a.c.., în jurul orei 7.30 în comuna Plopu, pe DJ 102 E s-a produs un accident rutier.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturismului, la intrare în comuna Plopu a surprins și accidentat 2 pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, femeie în vârstă de 48 de ani și decesul minorei de 8 ani.

În acest moment traficul este restricționat pentru cercetarea la fața locului.

Reprezentanții ISU Prahova transmit că la fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD, care o va prelua pe femeia grav rănită.

 

×
Subiecte în articol: accident