x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Constanța. Un bebeluș a fost găsit mort într-o locuință din Movilița

Tragedie la Constanța. Un bebeluș a fost găsit mort într-o locuință din Movilița

19 Noi 2019   •   14:53
Tragedie la Constanța. Un bebeluș a fost găsit mort într-o locuință din Movilița

În această dimineață, în jurul orei 8.00, un bebeluș de 3 luni a fost găsit mort de către mama sa, în localitatea Movilița (Topraisar). Aceasta a sunat la Serviciul de urgență 112, însă cadrele medicale ajunse la fața locului nu au reușit să-l resusciteze. Polițiștii de la Secția 9 Rurală au constatat că trupul neînsuflețit al fetiței nu prezenta urme vizibile de violență. 

Din primele informații reiese că mama i-ar dat să mănânce copilului la ora 5.00, după care se presupune că l-a lăsat să doarmă pe spate, poziție care i-ar fi provocat decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Potrivit declarațiilor primarului din localitate, este vorba despre o familie numeroasă, femeia având încă trei copii, cu vârste cuprinse între 1 an și 5 ani. Mama are 25 de ani și locuiește împreună cu părinții și ceilalți 12 frați. La fața locului a venit și o echipă de la Serviciul de Asistență Socială. 

DGASP Constanța urmează să decidă dacă va lua minorii din familie. În urma anchetei s-a stabilit că, dintre cei 12 frați, șapte sunt minori, ceilalți muncind în Port. Toți locuiesc într-o casă cu doar patru camere. Dintre minori, unii nu merg la școală, iar alții sunt repetenți. În cazul în care autoritățile vor decide să ia copiii din familie, cei care au vârste sub 7 ani vor fi dați în grija unor asistenți maternali, iar restul vor merge în centre de plasament. 

replicaonline.ro

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: bebeluş mort