x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la slujba de botez, in Iași. Un bebeluș de doar o luna a murit după ce a fost scos din cristelnita

Tragedie la slujba de botez, in Iași. Un bebeluș de doar o luna a murit după ce a fost scos din cristelnita

18 Sep 2017   •   15:47
Tragedie la slujba de botez, in Iași. Un bebeluș de doar o luna a murit după ce a fost scos din cristelnita
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Tragedia s-a produs sambata, 16 septembrie 2017, dupa slujba de botez ce a avut loc la biserica din localitatea ieseana Curaturi, comuna Ciurea din județul Iași.

Un bebelus in varsta de doar o luna a decedat chiar dupa slujba de botez.  Copilul ar fi inceput sa planga chiar din momentul intrarii in biserica. Inainte de botezul propriu-zis, acesta a fost alaptat de catre mama. 

In jurul orei 16:20, preotul a bagat copilul in cristelnita de trei ori, cu pauze de cateva secunde. Însă în momentul in care au vrut sa-l imbrace, rudele au observat ca bebelusul nu mai respira. 

Imediat a fost solicitata interventia urgenta a unei ambulante din cadrul SAJ Iasi. Intre timp, bebelusul a fost bagat intr-o masina si transportat in intampinarea echipajului medical. 

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bebelus, iar in cele din urma a fost declarat decesul. S-a deschis dosar de cercetare in rem pentru ucidere din culpa.

Sursa: bzi.ro

×
Subiecte în articol: botez