x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Târgu Jiu. O tânără pictoriţă a murit fulgerător la doar 31 de ani. Avea un băieţel de doar 9 ani

Tragedie la Târgu Jiu. O tânără pictoriţă a murit fulgerător la doar 31 de ani. Avea un băieţel de doar 9 ani

10 Dec 2018   •   08:47
Tragedie la Târgu Jiu. O tânără pictoriţă a murit fulgerător la doar 31 de ani. Avea un băieţel de doar 9 ani
Sursa foto: Facebook

A murit fulgerător Melania, o tânără pictoriţă din Tg. Jiu. Avea 31 de ani şi era mămica unui băieţel de doar 9 ani. Sute de oameni o plâng pe artista care a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Melania Ilioaia era absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu și a Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Deși avea doar 31 de ani, scrie Observator.

Miercuri, Melania a pierdut bătălia cu cancerul și s-a stins. "La 31 de ani e vremea să te bucuri de viață, de tinerețe, să visezi și să muncești pentru ce îți dorești. La 31 de ani e vremea să iubești, nu să te lupți cu cancerul și nici să pleci pe drumul fără întoarcere, ducând cu tine doruri și clipe netrăite. 

Mi se pare absurd că deja începem să ne numărăm colegii duși dintre noi. Asta trebuia să începem să o facem peste câteva zeci de ani. Poate că pare un clișeu, dar chiar nu o voi uita vreodată pe Ionela Melania Ilioaia și uneori, când îmi voi îmbrățișa copilul, voi plânge pentru băiatul ei și durerea pe care o va duce mereu cu el.", a scris pe contul personal de socializare Dorina Cioplea, artist vizual din Târgu Jiu.

Cu trei zile înainte să moară, Melania îşi aniversase fiul, Ianis, care a împlinit 9 ani.

Pictorița Melania Ilioaia va fi înmormântată marți, 11 decembrie, în satul natal Stănești, județul Vâlcea.

×
Subiecte în articol: Melania Ilioaia