x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei autovehicule, implicate într-un accident în Vrancea. O femeie a fost descarcerată de pompieri

Trei autovehicule, implicate într-un accident în Vrancea. O femeie a fost descarcerată de pompieri

13 Dec 2018   •   15:55
Trei autovehicule, implicate într-un accident în Vrancea. O femeie a fost descarcerată de pompieri

Trei autovehicule au fost implicate, joi, într-un accident rutier, pe DN2-E85, în localitatea Pufeşti, în urma căruia o femeie a fost descarcerată de pompierii militari şi transportată la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"În jurul orei 14,00, pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud au intervenit cu modulul SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă la un accident rutier produs pe DN2-E85, pe raza localităţii Pufeşti, în care au fost implicate trei autoturisme. Forţele de intervenţie au acţionat pentru descarcerarea unei victime, de sex feminin, pe care au extras-o din autoturism în stare de conştienţă şi au predat-o echipajului SAJ aflat la faţa locului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

În accident au fost implicate un tir, o autoutilitară şi un autoturism.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, conducătorul unui tir, care se deplasa dinspre Bacău spre Focşani, nu a păstrat distanţa faţă de un autoturism care circula în faţa sa şi care semnalizase intenţia de a vira la stânga.

"În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară care circula din sens opus. O pasageră de 26 de ani, din autoturism, a fost preluată de ambulanţă. Ulterior, conducătorul autoturismului, un bărbat de 34 de ani, a solicitat să fie transportat la spital, acuzând dureri", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident vrancea