x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei inculpaţi din Prahova, arestaţi într-un dosar de trafic de droguri de risc, după ce au vândut aproape 4 kg canabis

Trei inculpaţi din Prahova, arestaţi într-un dosar de trafic de droguri de risc, după ce au vândut aproape 4 kg canabis

23 Aug 2022   •   18:30
Trei inculpaţi din Prahova, arestaţi într-un dosar de trafic de droguri de risc, după ce au vândut aproape 4 kg canabis

Trei inculpaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic de de droguri de risc, complicitate la infracţiunea de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept, doi dintre ei fiind prinşi în flagrant de anchetatorii prahoveni după ce au vândut peste 3,7 kg canabis.

Conform datelor comunicate, marţi, de DIICOT şi IGPR, procurorii DIICOT Ploieşti şi ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti i-au surprins în flagrant pe doi inculpaţi, după ce aceştia au vândut o cantitate de peste 3,7 kg canabis.

Din cercetări a reieşit că o a treia persoană ar fi sprijinit activitatea infracţională a celorlalte două, în sensul că ar fi depozitat, pregătit şi transportat drogurile destinate comercializării.

Cei trei au fost reţinuţi de DIICOT Ploieşti, iar Tribunalul Prahova a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

×