x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cea de-a șasea victimă carbonizată a fost scoasă din pensiunea "Ferma Dacilor", Prahova

Cea de-a șasea victimă carbonizată a fost scoasă din pensiunea "Ferma Dacilor", Prahova

de Redacția Jurnalul    |    26 Dec 2023   •   20:26
Cea de-a șasea victimă carbonizată a fost scoasă din pensiunea "Ferma Dacilor", Prahova

UPDATE: Cea de-a șasea victimă carbonizată a fost scoasă, marți seară, din pensiunea "Ferma Dacilor", Prahova, mistuită de un incendiu devastator.

Despre cea de-a șasea victimă carbonizată nu se poate preciza deocamdată dacă este adult sau minor.

Căutările continuă.

Mai devreme, cinci victime au fost găsite carbonizate - patru adulţi şi un copil -, iar trei persoane erau dispărute. Prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Nanu, declara că cele trei persoane încă date dispărute în urma incendiului sunt doi copii şi un adult tânăr.

DNA redeschide dosarul de la ISUJ Prahova, care viza autorizaţia de la Ferma Dacilor, conform unor surse judiciare.

Dosarul DNA ar arăta că ISUJ Prahova ar fi dat în 2019 doar avertismente la Ferma Dacilor, în ciuda neregulilor. Dosarul de corupţie de la ISUJ Prahova a fost clasat pe 21 martie 2023 de către Secţia Militară a DNA, condusă la acea vreme de Liviu Lascu, adus pe funcţie de Crin Bologa.

UPDATE  Numărul victimelor decedate în urma incendiului din pensiunea Ferma Dacilor se ridică la trei, după ce încă un adult a fost scos carbonizat de echipele de intervenție.

Doi adulți și un copil au fost scoși carbonizați, marți, din pensiunea care a luat foc în localitatea Tohani, județul Prahova.

Alte cinci persoane sunt căutate.

Pensiunea din Tohani, județul Prahova, unde a izbucnit marți un incendiu în care au murit doi adulți și un copil, nu are autorizație de securitate la incendiu, potrivit ISU Prahova.

Potrivit ISU Prahova, pensiunea unde a izbucnit incendiul nu are autorizație de securitate la incendiu.

„Pentru obiectivul vizat a fost efectuată o verificare pe fond în anul 2019, fiind identificate 6 nereguli, dintre care una a fost remediată pe timpul controlului și au fost aplicate 6 avertismente. La momentul verificării nu au fost puse la dispoziția inspectorilor documente din care să rezulte momentul punerii în funcțiune, pentru a se stabili necesitatea solicitării și obținerii avizului/autorizației de securitate la incendiu”, transmit reprezentanții ISU Prahova.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați prin apel 112, despre incendiul de la unitatea de cazare.

„La acest moment, intervenția este în dinamică, polițiștii fiind prezenți la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a izbucnit incendiul, și luării măsurilor legale, în consecință”, transmite Poliția Prahova.

Doi adulți și un copil au fost scoși carbonizați, marți, din pensiunea care a luat foc în localitatea Tohani, județul Prahova. Alte șase persoane sunt căutate. În momentul izbucnirii incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor erau cazate 26 de persoane.

(sursa: Mediafax)

×