x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei surori la un pas de moarte, după ce bunica băută le-a spălat pe cap cu o substanţă toxică, folosită pentru oi

Trei surori la un pas de moarte, după ce bunica băută le-a spălat pe cap cu o substanţă toxică, folosită pentru oi

05 Iun 2021   •   19:52
Trei surori la un pas de moarte, după ce bunica băută le-a spălat pe cap cu o substanţă toxică, folosită pentru oi

Trei surori din satul Jigoreni din Iaşi, în vârstă de şase, opt şi 11 ani, au fost la un pas de moarte, astăzi, după ce bunica lor le-a spălat pe cap cu o substanţă extrem de toxică.

Cele trei surori locuiesc în localitatea Jigoreni din comuna Ţibăneşti, judeţul Iaşi. Astăzi, bunica lor, aflată sub influenţa alcoolului, a încercat să le scape de păduchi şi le-a spălat pe cap cu o substanţă extrem de toxică, folosită pentru oi.

La scurt timp, fetele au început să se simtă rău, iar familia a sunat de urgenţă la 112.

Medicii SMURD le-au explicat oamenilor să le spele pe cap cu apă şi săpun, de mai multe ori, pentru a îndepărta soluţia chimică, până la sosirea echipajelor de urgenţă.

La faţa locului a fost trimis un elicopter SMURD, dar şi o autospecială de transport victime multiple.

În urmă cu numai o săptămână, alte trei surori au murit în satul Ungra din judeţul Braşov, după ce mama lor le-a spălat pe cap pentru a le scăpa de păduchi cu o substanţă toxică folosită la oi.

Ca şi în cazul tragediei din Ungra, cele trei surori din Jigoreni au fost spălate pe cap, cel mai probabil, cu aceeaşi substanţă toxică folosită pentru oi, respectiv tomoxan.

Bunica fetiţelor va fi audiată de poliţişti.

Sursa: Antena3

×
Subiecte în articol: substanta toxica