x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două cisterne cu motorină au deraiat în Arad

Două cisterne cu motorină au deraiat în Arad

de Redacția Jurnalul    |    14 Noi 2023   •   15:45
Două cisterne cu motorină au deraiat în Arad
Sursa foto: Hepta

Circulația feroviară este restricționată, marți, între Aradu Nou și Arad, după un incident feroviar în care a fost implicat un tren privat de marfă, încărcat cu motorină: două vagoane au deraiat și două s-au răsturnat.

Potrivit Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, traficul feroviar a fost restricționat începând cu ora 13.00 între Aradu Nou și Arad, din cauza unui incident feroviar, în care este implicat un tren privat de marfă încărcat cu motorină.

La ieșire din stația Aradu Nou, două vagoane din compunerea trenului privat de marfă au deraiat, iar alte două s-au răsturnat.

Garnitura privată are în compunere 26 de vagoane încărcate și circula în relația Drobeta Turnu Severin - Arad.

„În acest moment, reprezentanții SRCF Timișoara analizează, în colaborare cu operatorul național de transport feroviar de călatori, variantele posibile pentru a asigura continuitate în circulaţia trenurilor de călători care erau programate să tranziteze zona respectivă. De asemenea, facem precizarea că personalul feroviar al SRCF Timișoara va acorda sprijin tehnic operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe șină a vagoanelor deraiate si răsturnate, astfel încât zona Aradu Nou - Arad să fie redeschisă în condiții de siguranță”, spune Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tren deraiat motorina