x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulație oprită, întârzieri și oameni blocați spre Arad și Timișoara după ce un tren s-a defectat

Circulație oprită, întârzieri și oameni blocați spre Arad și Timișoara după ce un tren s-a defectat

de Redacția Jurnalul    |    01 Oct 2023   •   09:21
Circulație oprită, întârzieri și oameni blocați spre Arad și Timișoara după ce un tren s-a defectat

O defecțiune la un tren privat de marfă a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe sectorul de cale ferată cuprins între Ilteu și Ilia, lucru care a generat întârzieri semnificative în circulația trenurilor de călători.

Circulația pe secția Ilteu-Ilia este întreruptă, a anunțat duminică dimineața CFR Călători.

„Astăzi, 01.10.2023 din jurul orei 00:40, circulația feroviară pe secția Ilteu-Ilia este întreruptă ca urmare a producerii unui deranjament la infrastructura feroviară din cauza defectării unui tren privat de marfă, generând astfel întârzieri semnificative în circulația trenurilor CFR Călători care tranzitează zona afectată”, a transmis compania.

Conform operatorului național de transport feroviar de călători, pasagerii vor primi apă și produse preambalate în Arad și Simeria.

„Aceste întârzieri genereză decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători necesare în vederea asigurării legăturilor pentru călători până la destinație. Până la restabilirea circulației în condiții de siguranță de către echipa de intervenție a CFR SA, trenurile CFR Călători cu circulație pe zona afectată staționează”, a precizat CFR Călători.

(sursa: Mediafax)

×