x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un adolescent din Galați este cercetat penal după ce a fost prins la volan fără permis de conducere

Un adolescent din Galați este cercetat penal după ce a fost prins la volan fără permis de conducere

21 Aug 2018   •   12:31
Un adolescent din Galați este cercetat penal după ce a fost prins la volan fără permis de conducere

Un adolescent de 17 ani s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat conducând fără permis un autoturism pe o stradă din satul Slivna, se arată într-un comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bereşti, în timp ce se aflau pe strada Eternităţii din satul Slivna, comuna Bereşti-Meria, au observat un autoturism care se deplasa pe aceeaşi stradă, din sens opus. 

La vederea autospecialei poliţiei, bărbatul aflat la volan a oprit brusc autoturismul şi, împreună cu o altă persoană care se afla în acesta, a fugit pe o uliţă din apropiere. 

Poliţiştii i-au depistat pe cei doi, constatând că tânărul de 17 ani care condusese maşina nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis. AGERPRES

×
Subiecte în articol: adolescent la volan galaţi