x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a murit prins sub un tractor răsturnat pe un drum forestier din Neamț

Un bărbat a murit prins sub un tractor răsturnat pe un drum forestier din Neamț

15 Iul 2021   •   08:20
Un bărbat a murit prins sub un tractor răsturnat pe un drum forestier din Neamț

Un bărbat de 52 de ani a murit miercuri seara după ce a fost prins sub un tractor care s-a răsturnat pe un drum forestier în comuna Bicazu Ardelean, județul Neamț.

Potrivit ISU Neamț, autoritățile au fost sesizate miercuri seara, în jurul orei 20.32, despre producerea unui accident în urma căruia un tractor s-a răsturnat în localitatea Telec, comuna Bicazu Ardelean.

La fața locului s-au deplasat pompieri voluntari din cadrul SVSU Bicazu Ardelean cu o autospecială de stingere, un echipaj cu ambulanță de la SAJ Bicaz și pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și un autocamion cu container de suport logistic al intervenției căutare salvare.

Tractorul era condus pe un drum forestier, în localitatea Telec, de un bărbat de 52 de ani.

În urma accidentului, șoferul a rămas prins sub tractor.

Pompierii spun că accesul către locul evenimentului a fost greu, datorită drumului accidentat și îngust, și toate accesoriile necesare intervenției au fost transportate cu o mașină de teren. Distanța de la locul unde au putut ajunge autospecialele până la locul producerii evenimentului era de aproximativ 600 de metri.

Forțele de intervenție au scos victima de sub tractor, însă aceasta era decedată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prins sub tractor