x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a sunat la 112 pentru că nu era lăsat să intre la păcănele. A primit o amendă uriașă

Un bărbat a sunat la 112 pentru că nu era lăsat să intre la păcănele. A primit o amendă uriașă

27 Ian 2022   •   20:39
Un bărbat a sunat la 112 pentru că nu era lăsat să intre la păcănele. A primit o amendă uriașă
Sursa foto: Unsplash.com

Un bărbat din municipiul Roman a sunat nervos la 112 pentru a reclama că nu este lăsat să intre într-o sală de jocuri de noroc. Jandarmii au ajuns la adresa specificată și după verificări l-au amendat pe reclamant pentru „urgența” nejustificată, tulburarea ordinii publice și limbajul neadecvat folosit. Bărbatul de 40 de ani a primit o amendă de 6.000 lei. 

„Miercuri, 26 ianuarie, în jurul orei 17.00, un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla pe bd. Roman Mușat din municipiul Roman, a sunat la 112 pentru a reclama că nu îi este permis accesul într-o sală de jocuri de noroc. Ajunși la locul sesizării, jandarmii din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Roman au constatat că interzicerea accesului în incintă de către personalul sălii este justificat deoarece bărbatul nu deținea vreun document care să ateste rezultatul negativ al unui test nu mai vechi de 48/72 de ore, că este vaccinat sau că se află în perioada de 6 luni ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Urgența nejustificată l-a costat 6.000 lei, pentru că a fost amendat cu 4.000 lei pentru apelare nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgență 112, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr.34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență și cu 2.000 de lei pentru adresarea de injurii și tulburarea ordinii publice, conform Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.
 

×