x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat, arestat preventiv, confirmat cu COVID-19 a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

Un bărbat, arestat preventiv, confirmat cu COVID-19 a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

29 Apr 2020   •   11:30
Un bărbat, arestat preventiv, confirmat cu COVID-19 a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

Un bărbat, arestat preventiv, confirmat cu COVID-19, a fost transferat, în noaptea de marți spre miercuri, la Spitalul Penitenciar Jilava, care a fost desemnat să trateze deţinuţii confirmaţi cu noul coronavirus.

Potrivit unui comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor, un bărbat arestat preventiv confirmat cu COVID-19 a fost transferat la Penitenciarul Spital Jilava, pentru a fi internat şi tratat.

Conform ANP, Spitalul Penitenciar Jilava este unitatea desemnată pentru tratamentul şi îngrijirea deţinuţilor cu COVID-19 în stare critică. Şi secţia ATI de la Spitalul Penitenciar Rahova poate prelua deţinuţii confirmaţi.

„În cadrul secţiei amenajate pentru pacienţii confirmaţi COVID-19 au fost stabilite circuite funcţionale pentru delimitarea zonelor contaminate de cele aseptice, precum şi spaţii pentru decontaminare şi echipare/dezechipare. Saloanele amenajate dispun de aparatura necesară gestionării unor cazuri uşoare sau medii de infectare cu virusul SARS-CoV-2”, anunţă ANP.

Mediafax

×
Subiecte în articol: arestat Covid-19 Jilava