x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat care a încercat să se încălzească de la aragaz a murit intoxicat

Un bărbat care a încercat să se încălzească de la aragaz a murit intoxicat

28 Oct 2021   •   10:40
Un bărbat care a încercat să se încălzească de la aragaz a murit intoxicat

Un bărbat de 66 de ani a murit, iar fiica lui de 38 de ani a fost găsită în stare de inconștiență, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Potrivit unor surse judiciare, cei doi ar fi încercat să se încălzească cu flacăra de la aragaz.

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii au fost sesizați miercuri seara cu privire la faptul că intr-un imobil din Timișoara a fost găsit decedat un bărbat de 66 de ani, iar fiica lui, în vărstă de 38 de ani, a fost gasită în stare de inconștiență.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii incidentului.

Surse judiciare au declarat penru MEDIAFAX că cei doi ar fi încercat să se încălzească la flacăra de la aragaz și s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Reprezenanții ISU Timiș au precizat, pentru MEDIAFAX, că pompierii au intrat pe geam și au constatat că în locuință se simțea miros puternic de gaz. Aceștia au ventilat spațiul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: intoxicare