x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat este cercetat după ce a împușcat un câine, pentru 4 infracțiuni

Un bărbat este cercetat după ce a împușcat un câine, pentru 4 infracțiuni

12 Dec 2017   •   16:27
Un bărbat este cercetat după ce a împușcat un câine, pentru 4 infracțiuni

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Bocşa, este cercetat pentru patru infracţiuni, după ce a împuşcat un câine aflat în curtea unui imobil din oraş. 

'La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 20:20, poliţiştii din Bocşa au fost sesizaţi, prin apel la 112, despre faptul că o persoană necunoscută a împuşcat un câine aflat în curta unui imobil din localitate. În urma apelului, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, de la investigaţii criminale şi de ordine publică s-au deplasat de îndată la faţa locului pentru cercetări. Poliţiştii din Bocşa au reuşit identificarea autorului, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitate', se arată într-un comunicat remis, duminică, de către IPJ Caraş-Severin. 

La domiciliul acestuia au fost găsite trei arme de vânătoare confecţionate artizanal, 37 de cartuşe calibru 12 mm şi 65 de cartuşe calibru 16 mm, poliţiştii ridicându-le în vederea continuării cercetărilor. 

În prezent, cel în cauză este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, încălcarea legii protecţiei animalelor şi violare de domiciliu. AGERPRES

×