x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat şi doi copii, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac pe DN69

Un bărbat şi doi copii, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac pe DN69

20 Ian 2019   •   18:43
Un bărbat şi doi copii, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac pe DN69

Un bărbat şi doi copii au fost răniţi, duminică seara, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea DN69 Arad-Timişoara, în zona localităţii Şagu, unde traficul a fost complet blocat pentru că vehiculul a ricoşat şi a ajuns pe mijlocul şoselei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, a declarat pentru AGERPRES că şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, maşina izbindu-se de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, autoturismul a ricoşat şi a ajuns înapoi pe şosea.

În maşină se mai aflau doi minori, copiii şoferului, iar toţi cei trei ocupanţi au suferit răni. Bărbatul a fost extras de un echipaj de descarcerare al pompierilor. Victimele au fracturi şi numeroase traumatisme, fiind preluate de două ambulanţe şi o autospecială SMURD pentru a fi transportate la Spitalul Judeţean Arad.

Potrivit poliţiştilor, traficul pe DN69, în zona localităţii arădene Şagu, este complet blocat şi va fi reluat în jurul orei 19.00. AGERPRES

×