x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat violent a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmii din Galaţi

Un bărbat violent a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmii din Galaţi

01 Aug 2018   •   17:43
Un bărbat violent a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmii din Galaţi

Un bărbat violent, care avea asupra sa două cuţite, a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmi, după ce şi-a agresat unchiul şi s-a baricadat în casă, se arată într-un comunicat transmis miercuri de compartimentul de informare a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi. 

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de patrulare a fost direcţionat de către dispecerul secţiei de poliţie la o adresă unde era semnalat un conflict în familie. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelantul, care se afla în faţa blocului, acesta comunicându-le că nepotul său, de 30 ani, l-a lovit cu pumnii şi l-a înţepat cu un cuţit în zona pieptului, iar într-un moment de neatenţie al agresorului a fugit din apartament. Totodată, partea vătămată a specificat jandarmilor faptul că nepotul său s-a blocat în locuinţă şi refuză să comunice. 

La uşa apartamentului jandarmii au fost întâmpinaţi cu un refuz categoric al bărbatului de a purta discuţii, însă, după 40 de minute de negocieri fără rezultat, partea vătămată, în calitate de proprietar al locuinţei, a decis să spargă uşa apartamentului. În momentul în care jandarmii au pătruns în locuinţă, agresorul avea în mâini două cuţite şi se manifesta foarte violent, opunând rezistenţă. Jandarmii l-au imobilizat şi încătuşat, ulterior conducându-l la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi transportat la Spitalul de Psihiatrie Galaţi în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 

Agresorul are antecedente penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar unchiul acestuia a declarat că nepotul său este şi consumator de substanţe interzise. În cauză, jandarmii au întocmit proces verbal de sesizare, cercetările fiind continuate de către poliţişti. 

Partea vătămată, în vârstă de 50 ani, a precizat jandarmilor că incidentul s-a produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, că refuză solicitarea unui echipaj medical şi nu doreşte să depună plângere împotriva nepotului.AGERPRES

 
 

×
Subiecte în articol: bărbat violent imobilizat