x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un celebru profesor din Maramureș ar fi fost ucis de propriul fiu (surse)

Un celebru profesor din Maramureș ar fi fost ucis de propriul fiu (surse)

10 Iul 2018   •   13:15
Un celebru profesor din Maramureș ar fi fost ucis de propriul fiu (surse)

Liviu Gavrilescu, profesor universitar la Universitatea de Nord și fost consilier în Prefectura Maramureș, a murit în marți dimineață. Din primele informații, se pare că profesorul ar fi fost victima unui scandal domestic.

Surse neoficiale spun că cel mai probabil, el a fost omorât accidental de către fiul său, însă informația nu a fost confirmată oficial. 
„A fost sesizată poliția în această dimineață cu privire la decesul unei persoane. S-a costituit o echipă complexă de cercetare și se desfășoară veificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta. Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș”, a declarat pentru axanews.ro Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș. Persoana decedată a fost transportată la spital pentru efectuarea necropsiei.

Procurorii și criminaliștii se află acum la fața locului pentru cercetări. „Am fost sesizați cu privire la infracțiunea de omor. Colegul nostru se află acum la fața locului împreună cu o echipă de criminaliști de la IPJ Maramureș”, a declarat pentru axanews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

×