x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un copac a fost doborât de vânt şi a căzut peste un autoturism. Circulaţia a fost blocată pe DJ 411 şi DJ 401 B

Un copac a fost doborât de vânt şi a căzut peste un autoturism. Circulaţia a fost blocată pe DJ 411 şi DJ 401 B

31 Iul 2021   •   21:08
Un copac a fost doborât de vânt şi a căzut peste un autoturism. Circulaţia a fost blocată pe DJ 411 şi DJ 401 B

Un autoturism a fost avariat, iar circulaţia a fost blocată pe DJ 411 şi DJ 401 B în seara zilei de sâmbătă după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil.

"În urmă cu puţin timp, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi au acţionat pe DJ 411, între localităţile Vlad Ţepeş şi Comana, acolo unde un copac a fost doborât de vânt şi a căzut peste un autoturism. Din fericire, nu au fost persoane rănite, deoarece ocupanţii autoturismului au observat că vine furtuna, au tras pe dreapta şi coborâseră puţin din maşină chiar cu puţin timp înainte ca acel copac să cadă peste autoturism. Pompierii au înlăturat copacul căzut pe autoturism după care şi-au continuat misiunea pe acelaşi drum unde mai căzuseră doi copaci, care blocau circulaţia. Şi circulaţia pe DJ 401 B a fost blocată în această seară după ce un copac a căzut pe carosabil. Pentru degajarea drumului au acţionat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă", se arată într-un comunicat de presă emis sâmbătă de ISU Giurgiu.

Municipiul Giurgiu şi alte 44 din cele 54 de localităţi ale judeţului se află în această seară sub avertizare meteorologică de cod portocaliu de vijelii, averse torenţiale care pot ajunge până la 40 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice şi grindină.

×