x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un localnic a donat o ambulanță Spitalului Municipal Sighetu Marmației

Un localnic a donat o ambulanță Spitalului Municipal Sighetu Marmației

17 Iul 2019   •   14:55
Un localnic a donat o ambulanță Spitalului Municipal Sighetu Marmației

Un localnic din Sighetu Marmaţiei, care munceşte de mulţi ani în străinătate, a cumpărat o ambulanţă pe care a donat-o Spitalului Municipal din localitate, a precizat miercuri, pe pagina de Facebook, consilierul local Daniela Oniţa-Ivaşcu.

"Modelul de dăruire pe care ni-l oferă cei din jurul nostru trebuie să ne fie paşii pe care îi facem în viaţă cu aplecare spre binele aproapelui. Liviu Bledea ne-a oferit zilele acestea un exemplu al faptului că oraşul nostru are mulţi oameni cu suflet mare, mulţi oameni dispuşi să-i ajute pe alţii fără să aştepte nimic în schimb. Din banii pe care i-a câştigat în străinatate, a cumpărat o ambulanţă pe care a donat-o Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei" a scris în postarea sa, Daniela Oniţa-Ivaşcu.

Ea a adăugat că a descoperit că Liviu Bledea a mai donat unităţii medicale o altă autospecială, însă nu a făcut cunoscut acest lucru.

Reprezentanţii Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei susţin că ambulanţa va fi întrebuinţată pentru a transporta bolnavii de la UPU în diferite secţii medicale, unitatea funcţionând în sistem pavilionar.

AGERPRES

×