x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un polițist din Alexandria, prins beat și drogat la volanul unei mașini furate. În timpul liber era și diacon la o biserică

Un polițist din Alexandria, prins beat și drogat la volanul unei mașini furate. În timpul liber era și diacon la o biserică

30 Ian 2022   •   09:49
Un polițist din Alexandria, prins beat și drogat la volanul unei mașini furate. În timpul liber era și diacon la o biserică
Sursa foto: Lucian Alecu

Un polițist din Alexandria de 27 de ani a fost prins beat și drogat la volanul unei mașini furate.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au fost sesizați sâmbătă de angajatul unei firme din Alexandria despre furtul unui autoturism. Acesta a fost depistat în localitatea Nanov.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras mașina este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

Potrivit ImpactNews24, tânărul era apreciat de colegii lui. El a absolvit Școala de Poliție de la Câmpina, dar și Teologie, fiind și diacon la biserica din Crângu.

„În referire la informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism.

Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile.

Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu”, a transmis IPJ Teleorman, citat de Mediafax.

 

×
Subiecte în articol: furt